Zonamo maakt in de zomer van 2010 haar debuut met de track ‘Ik ben een Baas’ van MellaMell featuring Matar, Badboy Taya, Para Mocro, Broertje en Keizer. De track is geproduceerd door Killingskills en de bijbehorende videoclip is verzorgd door Tony Montage. De samenwerking tussen deze artiesten heeft geleid tot een vette track waarvan de videoclip miljoenen views op YouTube heeft gescoord.

Na het succes van ‘Ik ben een Baas’ brengt Zonamo een klein jaar later de track ‘We just don’t give a fuck’ uit. Voor deze track worden verschillende artiesten samengebracht. Naast Gikkels, Brakko, Skinto en Michael Brian, is er ook een rol weggelegd in deze track voor de winnaar van Popstars 2008: Miss Brandi Russell. De videoclip, geschoten door Jelle Posthuma en Olaf Schuur, straalt precies de sfeer uit die bij het nummer past. Als locatie voor de videoclip is gekozen voor bekend terrein van de rappers, namelijk de Amsterdamse Bijlmer.

In augustus 2011 brengt Zonamo ‘Doodgewone dag’ uit. Met een andere sound dan wat we van hem gewend zijn, zet MellaMell samen met Badboy Taya en Re-Wine een lekkere zomerse track neer die je direct in vrolijke stemming brengt. Het zangtalent Re-Wine, de nieuwste aanwinst van Zonamo, zorgt voor het ritmische refrein van deze track.

Naast het uitbrengen van tracks en videoclips, organiseert Zonamo Underground ook regelmatig spitsessies. De video’s van deze spitsessies, van zowel bekende als onbekende namen, zijn te zien op de website. Kijk en oordeel zelf!


Wij werken samen met een van Nederlands succesvolste clip regisseurs Jelle Posthuma. Naast clips voor Monsif, Armin van Buuren, Marco Borsato en Ilse DeLange, draaide hij ook clips voor internationale sterren zoals Jay Sean, Karl Wolf en Marcus Schulz. Ook draait hij commercials, concert registraties en korte films. Met meer dan 250 miljoen hits, is hij zeer waarschijnlijk de meest bekeken Nederlandse regisseur op You tube.